Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy][Masteries] Jinx, i pyt o strone na runy

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Takie pytanko jakie runy i masterki na jinx?

I takie drugie pytanie, mam juz 3 strony na runy AP/AD/ADC teraz pytanko jaka 4 strona na runy? Tank? tyle ze praktycznie nie gram. Ale jesli tank to podajcie tez jakies runy pod tanka

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Marki ad

Seale armor

Glyphy magic resist

Quinty AS

http://prntscr.com/86lcwx

Na tanka mogą być takie zwykłe, podstawowe ad. Podaj rolę którą grasz po midzie/adc, albo jakiś championów bo można zrobić parę rodzajów run jeszcze. Przykładem są np. AP supporty, tanky supporty, AS junglerzy, AD midy z cdr itp.

Opublikowano

No gram najczesciej adc/mid no potym jeszcze jungle.

Ale moze jakies na Ekko bo czesto nim chodze na mida/topa a czasami nawet jungle.

Jak nie to jakies pod Kha/lee jungle.

Albo Yas mid.

Ale najczesciej Ekko gram

Opublikowano

Do Lee Sina i Kha Zixa możesz użyć run pod AD, a do Ekko tych AP i będą ok.

Jak masz tylko 3 strony to nie opłaca się robić kolejnej tylko pod 1 championa, w tym przypadku Yasuo.

Na Twoim miejscu zrobiłbym albo runy pod tank supporta, albo pod AP, ale z CDR per lvl na glyphach. Jak grasz na full ad team to możesz sobie odpuścić magic resisty i zrobić cdry. W takim przypadku podmieniasz tylko glyphy z magic resów na x9 cdr per lvl. Co do tych pod suporta tanka: marki armor, seale armor, glyphy magic resist, quinty armor/ms.

Opublikowano

@Eryk

Ale tak jest ze ja juz mam ta 4 strone, bo tutaj mialem runy pod postac ktora aktualnie niestety nie gram

Po za tym czytalem ze runki pod Ekko tez mozna jakies fajne zrobic

Opublikowano

No Koreańcy grają z HP per lvl na sealach i cdr per lvl na glyphach, imo nie opłaca się robić hp per lvl jeśli nie jesteś doświadczony i nie wiesz jak z tymi runkami grać.

Opublikowano

Pod adc polecam takie:

Quinty: zalęzy jak lubisz grać albo 3x attack speed albo 2x attack speed 1xad

Marki: AD

Seale: armor

Glyphy: Magic Resist

Co do reszty  się nie wypowiem rzadko gram na midzie a jungle wogóle. Na midzie na glyphach mam głównie cdr per lvl też zależy czym gram;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...